Rok 2005

12.02.2010 20:04

Zimní silniční běh v Moutnicích

Dne 8. ledna se uskutečnil tradiční silniční běh v Moutnici na který se přihlásili 4 naši závodníci. Na druhém místě doběhla Ilona Palinková. Další účastníci Jiří Jež (8.), Ondřej Náhlík(21.) a Lukáš Kozel (22.).

Župní sjezd

Dne 11. března se v Bořitově uskutečnil Župní sjezd, na kterém byl do funkce starosty zvolen náš člen br. Stanislav Blaha a předsedou revizní komise br. Josef Soukal.

V. ročník Memoriálu prof. Benáčka

Závodu se jako host osobně zúčastnil místostarosta Orla br. Božetěch Kostelka a hejtman JMK kraje Stanislav Juránek, který věnoval pohár pro nejlepší orelskou jednotu. Závodu se zúčastnilo 120 běžců z devatenácti jednot. Výsledky našich členů dle kategorií: Předškolní děti: 2. Eliška Kánská, 3. Knotková Marie, 2. Zbyněk Sobotka, Ml. žáci: 1. David Ostrý, 2. Vojtěch Knotek, Mladší žákyně: 1. Vojtová Veronika, Dorost: 1. Ilona Palinková, Juniorky: 1. E. Novotná, Muži: 3. Tomáš Hrnčíř, Ženy B: 1. Ing. Ivana Novotná.

Atletický víceboj žactva

Dne 4. června se konaly v Uherském Hradišti ústřední závody v atletickém víceboji žactva. Naši jednotu reprezentovali Ondřej Náhlík, Tomáš Kozel (obsadil v kategorii starší žáci 1. místo), Veronika Vojtová uhájila 2. místo v kategorii mladší žákyně.

VI. ročník Krosu po lyžařských tratích X. ročník memoriálu F. Jindry

Dne 24. září proběhl v České Třebové přespolní běh. Startovalo 187 závodníků. Zúčastnili se i naši běžci. Tradičně Ilona Palínková obhájila druhé místo. Marek Musil a Lukáš Kozel neměli štěstí a neobjevili se na stupních vítězů. Kluci, příště to třeba vyjde!

Florbalové zápasy

Po celý rok probíhaly župní turnaje ve florbalu mladších a starších žáků. Naše jednota se těchto turnajů pravidelně účastnila se střídavými úspěchy. Nejlepšího výsledku – prvního místa - dosáhli starší žáci na turnaji 10. prosince v Kunštátě.